Om företaget  – Akustikmontage AB

Vi startade verksamheten våren 1987. Nuvarande bolagsform har vi haft sedan maj 1992. Vi är stolta över att vara auktoriserade undertaksentreprenörer! Det är en trygghet för dig som kund.  Vi är specialiserade på undertak och bullerbekämpning. Vi arbetar från norr till söder, vårt arbetsområde är hela Sverige.

Vi har egna plåtmaskiner för tillverkning av diverse specialprodukter t.ex. skräddarsydda bullerskärmar, plåtvertikaler och speciallister. Vår målsättning är nöjda kunder som får det de beställer på utsatt tid och med högsta kvalitét.

Våra kunder är regioner, kommuner, fastighetsägare, byggentreprenörer samt slutkunder. Vi är medlemmar i Sveriges Byggnadsindustrier och i Undertaksföreningen. Vår miljöpolicy är högt ställd.

Servicebilar – Akustikmontage

Vi har ett antal servicebilar på Akustikmontage. Inget jobb är för stort eller för litet, kontakta oss med ert akustikproblem så kommer vi med lösningen!  Våra bilar är utrustade med digitala körjournaler enligt RSV krav och vi har även en egen bil- och miljöpolicy där vi endast använder Euro 6 drivmedel för bästa miljö i stadstrafik och landsväg.

Vår maskot

Vår maskot har haft en del saker för sig genom historien.

[metaslider id=219]

Söndags nöje Lossning 😅 ...

Denna vecka är vi i Luleå #Ecophon # Hotell . Focus & Gedina . foto K Jonsson . ...

Inget jobb för litet för oss på Akustikmontage skärgårdshus Ecophon Focus kant F . Foto P Larsson. Trevlig helg www.akustikmontage.se #Ecophon #Skärgårdshus ...

Nu finns vi också Instagram! Följ oss gärna där! Vi önskar er alla en trevlig helg! ☀️
www.Akustikmontage.se
.
#ecophon #akustiktak #innertak #inredning #undertak
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.