Om företaget

Om företaget  – Akustikmontage AB

Vi startade verksamheten våren 1987. Nuvarande bolagsform har vi haft sedan maj 1992. Vi är stolta över att vara auktoriserade undertaksentreprenörer! Det är en trygghet för dig som kund. Läs mer vad det innebär HÄR

Vi är specialiserade på undertak och bullerbekämpning. Vi arbetar från norr till söder, vårt arbetsområde är hela Sverige.

Vi har egna plåtmaskiner för tillverkning av diverse specialprodukter t.ex. skräddarsydda bullerskärmar, plåtvertikaler och speciallister.

Våra kunder är regioner, kommuner, fastighetsägare, byggentreprenörer samt slutkunder. Vi är medlemmar i Sveriges Byggnadsindustrier och i Undertaksföreningen.

Vår målsättning är nöjda kunder som får det de beställer på utsatt tid och med högsta kvalitét.

Vår miljöpolicy är högt ställd. Läs mer om våra Miljöklasser och funktioner  >HÄR<

Servicebilar – Akustikmontage

Vi har ett antal servicebilar på Akustikmontage. Inget jobb är för stort eller för litet, kontakta oss med ert akustikproblem så kommer vi med lösningen! Vi arbetar från norr till söder, vårt arbetsområde är hela Sverige.

Våra bilar är utrustade med digitala körjournaler enligt RSV krav och vi har även en egen bil- och miljöpolicy där vi endast använder Euro 6 drivmedel för bästa miljö i stadstrafik och landsväg. Välkomna att kontakta oss!

Vårt varumärke
Intyg om vårt varumärke, klicka >HÄR<  logo_30ar-kopiera  undertaksportalen   stampel-sakert-undertak  undertaksforeningen

Vår maskot

Vår maskot har haft en del saker för sig genom historien.